Wat onze klanten zeggen

"Vroeger werd het onderdeel IT gedeeltelijk uitbesteed aan een groot bedrijf. Je kent het wel, je bent een nummer op een ticket. Je komt in een wachtrij bij problemen. Vaak te lang wachten op een adequate resultaatsgerichte oplossing. Via een persoonlijke relatie kwam inteco.be op ons pad en besloten we met hen in zee te gaan.
Ons volledige IT gebeuren is nu in handen van inteco.be. Zowel voor ons bedrijf, als privé. Een topsamenwerking die berust op 100% vertrouwen. Bij het minste netwerk probleem wordt pro-actief gereageerd. Een oplossing wordt direct aangereikt zodat we terug verder kunnen. Met een uitmuntende opvolgingen en vooral … een persoonlijke band met inteco.be. En voor ons is dat zeer belangrijk. Dat geeft ons vertrouwen. Dat zorgt ervoor dat ons bedrijf verder kan groeien. Het kunnen rekenen op een betrouwbare partner die constructief meedenkt, daar draait het om bij inteco.be. Samen een mooie toekomst tegemoet."

"Als softwarepartner weten we hoe belangrijk kennis en service zijn binnen IT.
Daarom hebben we voor Inteco gekozen: Geen opdringerige verkoop, goed advies van mensen met kennis en een professionele ondersteuning. Bedankt John!”