IT-manager as a service

Inteco Security and Monitoring Service

In de steeds veranderende wereld van cyberdreigingen, is een krachtige verdediging essentieel. Bij Inteco begrijpen we dat. Daarom zijn we trots om onze nieuwe Endpoint Monitoring en EDR (Endpoint Detection and Response) diensten te introduceren. Deze oplossingen bieden 24/7 bescherming tegen cyberaanvallen en helpen uw bedrijf zijn digitale middelen te beschermen.

Onze Endpoint Monitoring en EDR-diensten omvatten:
  1. Patching: Deze dienst omvat reguliere patches en updates van uw software om ervoor te zorgen dat uw systemen altijd up-to-date zijn. Dit helpt om kwetsbaarheden te minimaliseren en de integriteit van uw systemen te behouden. We zorgen voor een gestroomlijnde patchbeheerprocedure, waarbij elk updateproces zorgvuldig wordt gecontroleerd om de prestaties en beveiliging te optimaliseren.
  2. Managed EDR (Endpoint Detection and Response): We bieden geavanceerde EDR-oplossingen om al uw verbonden apparaten zoals computers, laptops en servers (ook wel "eindpunten" genoemd) te bewaken en te beschermen. Ons team van experts identificeert en reageert op verdachte activiteiten, zorgt voor onmiddellijke respons bij bedreigingen en minimaliseert de impact van een beveiligingsincident. Het doel is om aanvallen te detecteren voordat ze ernstige schade kunnen aanrichten, en om het herstelproces na een incident te versnellen.
  3. Monitoring: Onze dienst biedt continue bewaking van uw IT-systemen om potentiële problemen en bedreigingen te identificeren. We gebruiken geavanceerde monitoringtools en technieken om de gezondheid en prestaties van uw infrastructuur te controleren, zodat we proactief kunnen reageren op eventuele problemen en onderbrekingen kunnen minimaliseren.
  4. Webbescherming: Bescherm gebruikers tegen online dreigingen zoals malware en phishing, verbeter productiviteit door het beperken van toegang tot afleidende sites en behoud volledige controle met aanpasbaar webfilterbeleid.